Inte nödvändigt att läsa

Allt började tack vara pauo, hon gav mig ditt nummer och din msn. Vi började snacka. Jag visste vem du var sen långt innan. Har alltid gillat dig, men först då blev det allvar. Jag började få mycket känslor för dig, du började få känslor för mig. Jag frågade om du skulle kunna bli tsm med mig. Du sa ja. Du frågade om jag skulle kunna bli tsm med dig. Jag sa ja. Sen frågade du om det skulle bli vi. Jag sa ja och blev jätte glad, pauo gick och skrek över hela Götene att jag och du var tsm. Men sen ångra hon sig och ville inte va kompis med någon utav oss längre. Bara för att du och hon gjort slut några dar innan. Vi blev då tsm den 18 Juli, ett datum jag aldrig vill glömma. Det höll i typ 1-2 månader. Sen var det dags att göra slut, sen blev det vi igen efter några dar, Det höll i typ 1-3 veckor.Sen tog det slut och efter några dagar igen blev vi tsm. Sen så hända samma sak typ 2 gånger till. Men igår gjorde du slut med mig och sa att det var slut, inget mer. Jag blev sur för att du inte hade någo anledning till att göra det och skrev massa saker om dig på bdb att du var dum och sånt,. Men se på natt-plasket kom du fram och var med mig, Simon och Tomas. Redan då visste jag att det skulle bli vi igen. Simon sa hela tin att det skulle bli vi, men vi båda nekade det. Fast jag tror att vi båda visste att han hade rätt, för alla andra gånger han sagt så och vi nekat det så blev vi det ändå. Men iaf så på natt-plasket när du kom fram och dom andra gick iväg för att hoppa så började vi typ så här prata eller asså om varför det blev så och varför jag hatade dig och så. Men det gjorde jag ju inte inerstinne. Så jag sa att jag inte hatade dig. Men sen skulle du hem så vi hann inte rikigt avsluta vårt samtal. Men sen när klockan började bli 12 och alla skulle va ute ur bad-huset så gick alla upp, du hade redan gått. Men när jag kom ut tog jag upp min mobil, jag hade fått tre sms av dig som det stod att du saknade mig på och att du gillade mig mycket. Men jag var säker på att jag inte ville ha dig tillbaka, men inerstinne ville jag det. Sen när jag vakna så såg jag att jag hade fått ett sms av dig som det stod att du ville att jag skulle ge dig en chans till. Så jag gav dig en chans till. Den här gången ska det bli bra!
Älskar dig Johan <333


Vet inte varför jag skrev det här, men jag har tråkigt. Så jag vet inte vad jag ska göra. 

Sant, sant

killar säger: Jag gillar dig!
menar: Dig + 15 andra.
killar säger: Vad snygg tröja du har.
menar: Du vore snyggare utan!
killar säger: Vad snygg och söt du är!
menar: Hoppas jag får henne i säng.
 killar säger: Det blir våran hemlighet.
 menar: Vår + mina 10 polare.
killar säger: Jag älskar dig för alltid.
menar : Tills jag hittar en ny...!

Det är så sant, men ändå klarar jag mig inte utan dom.


Tisdag-Onsdag

Heejsan, märkte att det var ett tag sen jag skrev här. Så nu när jag satt och hade tråkigt, finns inte så mycket och göra. Så varför inte skriva lite i min blogg,
Hmm, igår var jag hemma hela den tills klockan blev 6. Men jaja jag tänkte ''fan vad mitt rum ser ut''. Så jag började städa, så från typ 2-3 tills klockan blev 6 städade jag mitt rum. Lite mublering blev det också. Ganska nöjd faktist. Flyttade på min säng, det är la den största förändringen. Senare kom Simon o Tomas hit då gick vi ut, sen gick vi till Natt-plaset. Först skulle jag inte bada. Men blev det för tråkigt så jag och Fanny gick hem till mig och hämtade mina bad-kläder. Men Fanny hade badat så hon gick i tjock-tröja och bad-byxer o skor då. Sen gick vi tillbaka o bada. Och det första som händer när man inte har badat innan och är på väg till lilla poooolen så blir man iputt i den STORA KALLA bassängen. Fan för dig Sebben :@ Men sen blev det bad o så. Sen så sov Simon hos mig. Och typ sen så vakna jag av att han typ kittla mig. Sen så gick jag upp o sminka mig sen åt vi. Sen typ gick vi till Anton.S sen gick vi till sil-kiosken, det var länge sen man satt där o chilla. Men idag var det dags att friska upp gammla minnen. Men halvägs framme skulle Anton.S hem, men jag och Simon gick dit, o sen åkte Calle förbi så han stanna där en stund. Sen kom Tomas, men sen när han kom skulle jag till tand-läkarn. Sen typ var jag med Simon o Tomas o då gick vi till gårn, och där var det inget liv kan man lungt säga. Sen kom jag hem o satte mig här. Nu ska jag inte göra så mycket, skriva klart det här sen blirre la bilddagboken och msn elle nåt. Om mitt kära msn funkar.

Jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte vad jag vill. Igår tog det slut pga något, och du säger att det var för att jag hade gjort det och för att han gör det och massa sånt där varje gång jag fråga. Men varje gång jag fråga så fick jag ett helt nytt svar. Jag skrev dumma saker om dig, gjorde dumma saker mot dig. Men ändå skrev du att du saknar mig och sånt. Och bara för att jag älskar dig så otroligt mycket så gav jag vårat förhållande en chans till. Och jag hoppas värkligen att det blir lyckat nu. Jag skulle kunna ge det hur många chanser som hällst om det inte funkar, men jag måste leva vidare någon gång. Men nu är det vi igen, men ärligt. Jag vet inte vad jag vill längre, mina händer bara skriver något i ett sms eller på msn. Min mun bara uppnar sig och säger saker som det inte var tänkt. Mina armar öppnar sig och kramar dig fast jag inte vill. Min mun finns helt plötsigt framför din mun när det inte var tänkt. Jag vet inte helt ärligt inte vad jag vill längre. Mina hjärna säger en sak och hjärtat en annan. Vilket ska jag lyssna på?
Men vad skulle jag göra utan dig, liksom att vara kär handlar inte om att hitta nån att leva med. Utan att hitta någon man inte kan leva utan.
Och jag kan helt enkelt inte leva utan dig.

Bilder från Lördan

Glömmde ju lägga in lite bilder, så här kommer det. Orkar kanske inte skriva om varje bild i detalj.

Jag innan allt började<3
         
Första bilden: Louis, Carro och ida
Andra bilden: Carro och Ida
Tredje bilden: Martin, anna o massa annat folk
Fjärde bilden: Mamma och Sofie
Femte bilden: Anna och Camill, camill sjunger
Sjätte bilden: Jag och Carro
Sjunde bilden: Carrp damsuger i högsta hugg

Lördag och Söndag

Igår på dan hände det saker som jag värkligen inte ville skulle hända, men det hände ändå.
Men på kvällen lyckades det komma skratt ut min mun och ett leende på mina läppar. Men vad är bättra än att se folk må bra. Sp att se min älskade Carro på bra humör, o mamma o Erika. Givetvis alla andra med. Det blev en lyckat kväll iaf. Och puss på att den ägde sönder eran.
Men på kvällen då, jag o Erik åkte o hämta mamma. Jag tror att jag ålte med, minns inte det. Men sen gick mamma in i duscha och jag satt vid datan, sen så sminka jag mig och hon sig. Sen så gick jag, Erik och mamma ner till Sofie och Camill. För dom skulle ha inflyttnings-fest. Så där var vi, sen så kom Alexandra. Sen så blev klockan lite mer o folk blev lite fullare. Till slut blev dom ganska fulla kan man säga? Så jag och Alexandra gick upp. Sen så kom Carro, mamma och Ida upp. Och då var Carro igång och skulle damnusga med Liams leksaks-damnsugare och jag trode jag skulle skratta ihjäl asså. En till sak som hände nere hos Sofie och Camill som bara var bäst är att när Camill skulle dansa med Anna så började han sjunga, jag kommer inte ihåg vad, men det var något förjävla kult iaf. Tror typ det va nåt '' baaa, laaa, daaa'' som sagt så jävla roligt lät det. Så där i soffan satt jag o Alex och skratta. Men jaja, sen så åkte alla iväg till Skara för att festa änumer, så jag och Alexandra var barnvakter åt Liam <3 Men han sov ju så det var ingen fara. Och det var flumm asså, alltid kul med dig.
Sen så idag vakna jag av att min söötis Simon ringde och väckte mig, så både jag och Alexandra vakna av att det vibrera. Den så drog Alexandra hem och då var jag med Simon och Tomas. Sen blev det dator och Tv resten av dagen.  Och ja, finns inte så mycket mer att säga/skriva/berätta. Mer än att jag älskar Simon mest av allt i hela världen <3


Två personer

Det blev lite överdrivet det här, det kommer inte bli som du vill.


Vad fan skulle jag göra utan dig, du är värkligen det bästa som har hänt mig. Och jag hatar att va utan dig, jag hatar att bråka med dig. Men ändå gör vi det!

 Bilden är på den bästa personen som finns<3
Utan dig skulle jag inte få det liv jag alltid velat ha. Det finns inte ord till hur jävla mycket du betyder för mig. Det finns inte ett så stort tal, så jag skulle aldrig kunna skriva eller säga hur jävla mycket du betyder för mig. Den som tar dig ifrån mig kommer dö inom kort. Min vänskap till dig är oslagbar. Hoppas du säger det samma om/till mig. Du har fått mig på bättre humör när jag har mått dåligt. Den som inte gillar dig missar något sort.

Jag kommer kanske lägga in ett till inlägg sen, var bara tvungen att skriva det här. Det översta handlar INTE om Simon.


Fredag

Hejsan, trala la, jag skrev typ sist jag skrev det där om mitt hår, men så blev det inte! För jag får aldrig till det med mitt hår. Men Linus kom iaf tre minuter efter jag skrev det, så åkte vi fram o köpte hår-sprey o moss. Men sen så när jag kom hem spreya jag massa hår-sprey i mitt hår, men det gick inte! Sen gjorde jag min svenska läxa. Sen sov jag elle nåt, prata med Simon i tele meeh.

Igår blev det skola sen vara med Alex en stund sen åkte jag till Skövde med Emma, Fia o Jenny ( stavning? ). Och är Emma värkligen värld att ha körkort ?  
Men sen i Slövde skulle vi till biltema, sen tll Partaj ( stavning ). Och där va vi i en timme elle nåt,
Emma: deen här va fin, elle ska jag ta den här. Men ska inte ni ha nåt?
Sen så gick vi därifrån utan att köpa något. Sen åkte vi till bion o såg High School Mucikal 3 <3333
Zac Afron ä min!!! Inte din Emma! Och asså den filmen ä bäst <333
På vägen hem, asså Emma, ska du ha hörkort? Kör upp på trotoarkaten och på väg ner i diket o slalom på vägen.
Och massa sånt.

Idag blev det skola, sen va med Alex en stund sen träffa Simon. Sen kom typ Tomas o massa skit.
och hela den här jävla veckan har jag varit på dåligt humör?

Onsdag

Tjaoo! Idag har inte jag varit i skolan, så min dag har varit gansla tråkig. Händet la inte så mycket senare helle, blir la tv o sånt. jag var inte i skolan för att jag har sjukt ont i min mage. Hoppas att det går över snart.
Jag har funderat på en sak, jag e la typ en helt valig tjej. Men jag har funderat på att bli emo, just med håret iaf. Kanske inte direkt med kläder och smink. För jag tycker att på det sättet dom har håret och med barnsliga-hårspännen och sånt, asså det tycker jag e sjukt fint o gulligt.
Jag vet att det e många som jag känner som läser det här och tänker herregud, hur kommer hon se ut. Men det är mitt hår, inte erat.
Jag måste fram till Ica och köpa hårsprey o moss eller nåt!
Inte bara för det jag just har skrivit om, mitt hår ser så jävla tråkigt ut. Det är jätte fint och så tack vare Emma, men neej.

Det var det jag ville säga/skriva.
Ha det b'äst <333

Måndag

Idag har det inte hänt så mycket, kanske ska börja med ett heej.
Nu tar vi om det :
Heejsan allihopa som läser det här, idag har det inte hänt så mycket. Först var det skola första lektionen gick la bra, sen blev det rast och så blev min lärare ''sjuk'', när vi i våran glass fick reda på det blev alla jätte glada. Stefan ( min lärare ) är som sagt inte så omtyckt av någon i våran klass. Vissa börjar la vänja sig med han. Sen restan av dagen hade vi Lola och Therese ( stavning ). Och det bästa av allt, vi ska inte ha Stefan på hela veckan :) Det blit två hela veckor utan han med andra ord assa, för nästa vecka har vi jue lov. Men jaja, efter skolan så gick jag hem o träffa Simon lite, sen gick jag upp och åt sen satte jag mig vid datan. Sen kom Tomas hit då blev det flumm. Lite senare kom Albin. Då satt vi lite vid datan sen gick vi ut, och Albin cykla in i en vägg. Så jävla smart e han. Sen gick vi o träffa Johan, sen dissa vi han men han skulle ändå hem, men innan det hade Albin dratt, men jag och Tomas gick iaf och träffa Simon en stund, och då ville jag att Alexandra skulle komma ut så hon kom ut. Sen så drog Simon in igen, för han fick inte va ute egentligen. Sen så skulle jag hem och då tog jag Tomas med sig, så Alexandra gick in. Men sen när vi typ var halvägs framme ringde Simon, och då gick Tomas dit igen för hans mamma vär det och när jag kom hem satte jag mig här. Och då blev jag glad, för Emmma skrev till mig eller aa.

Emma: Vad ska du göra på Torsdag?
Madde: Jag vet inte, hurså?
Emma: Jo för jag vet vad du ska göra
Emma: Vill du veta?
Madde: Mm?
Emma:
vi ska gå på världspremiären av high school musical 3 :D jag har skaffat biljetter!

Madde: Vart då ? :D
Emma: Det är du, jag Fia och så får du ta med dig en kompis, vem du vill
Emma: Skövde
Madde: Okeej
Madde: Aa
Madde: När då?
Emma: Jag bjuder dig :D eftesom det aldrig blev av med narnia, men din kompis får betala själv
Emma: Lite efter 18
Madde: Okeej

Och så klart att jag vill gå, liksom det handlar om trean i high school musical...

lite till dom tråkiga sakerna nu då, imorgon ska jag på begravning, första gången jag är på den begravning. Kag vet inte vad jag ska ha på mig :S Men imorgon innan begravningen så ska mormor hämta mig sen ska vi åka dit.

Efter får la se vad som händer, om jag e för ledsen eller något så stannar jag la hemma. Annars åker jag hem och byter om och sånt, sen blirre la gårn elle nåt. Tror det. Men jag vet inte än hur jag mår efter som sagt.

om ni undrar varför jag skriver lite konstigt ibland så är det för att det är kul, jag bara skämta. För att det blir så bara, men nu ska jag sova elle nåt.
Det det b'äst !!!
puss o hej


 




 


Lördag

Ärligt, kan man ha så tråkigt som jag ha nu? Jag får snart värsta utbrottet. Hjälp mig?
Det finns värkligen inget att göra, Simon är hos sin pappa, Johan är hos sin pappa, Alex  x2 är hos sin pappa, Carro ska ut ikväll, Emma ska ut ikväll. Och jag kan inte sitta vid datorn hela livet. Herregud! Och det finns ingen rolig inne på msn, det finns värkligen ingat att göra. Det finns liksom inget bra på tv, o desutom är jag ingen direkt tv-tittare. Händer la ibland att man tittar på tv. Kanske ska gå ner till Sofie en stund, men göra vad vet jag inte. Jag vill att Simon, Johan, Tomas, Albin och Alexandra.H eller Alexanda A.L ska va med mig! Kusinen Ida kanske kan komma hit och sove, elle det kanske är försent nu.
Visst är det roligt när jag berättar om hur jävla tråkigt jag har?!
Annars har det inte hänt så mycket idag, varit lite med Emma sen åkte vi till Lidköping för där skulle mina kusiner och sånt åka gokart. På vägen dit fick Emma blåsa i en sån där sak som poliser har. Och det såg nog bra ut, för Jonny ( emmas pappa ) satt bredvid och drack öl. Men för Emmas del gick det bra. Sen när vi var där började David och William åka i varsinn och Jonas och Oskar i en. Sen åkte Ida och Linus. Sen åkte Linus och Agnes. Sen blev oskar lite avendsjuk eller något så han fick åka två varv med Linus. Men två när Oskar och Linus började åka så åkta jag, Emma, Nettan, David och William hem. Men vi skulle släppa av William och David hemma hos William. Sen när vi kom hem till Emma hände det inte så mycket, vi spela ett spel o så. Men jag skulle hem ganske snart och äta. Sen satte jag mig här, och här sitter jag kvar och har aset tråkigt!

Jag tog en liten paus med att skriva, gick ner till Sofie men sen skulle jag gå upp för att kolla efter musik till dom.
Så nu har jag la inte riktigt lika tråkigt, men tråkigt har jag. O dom sa att det inte skulle va fjortiz musik, lyckat. Har ju mest sån musik på min data!
Men några låtar ska jag la lyckas hitta.

Imorron händer la inte så mycket. Blir kalas sen va med Tomas o kanske Albin o älsk eller något. Vet inte riktigt.
Ne vet du vad, nu kommer jag inte på något mer att skriva mer än att Addi är sjukt sööt, tss xD


Helgen

 På bilden, jag och älsklingen Johan<333
Du betyder så sjukt mycket. Vi för alltid<3
 På bilden jag o älsk <333

Om vi hade varit tsm sen första gången vi blev det, hade det varit 13 veckor IDAG! <333
Jag klarar inte en sekund utan dig.



 På bilden, jag och min bby Alexandra<3
Du betyder så sjukt mycket, alltid vi bby<3
På bilden jag och min bby<3

Utan dig hade jag inte mått så bra som jag gör nu.
Kännt dig i hela mitt liv nu<3



 På bilden jag och min söötis Simon. Men kolla bara på Simon
Du betyder sjukt mycket. Du kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta<3
 På bilden jag och min söötis<3
När jag såg dig första gången trodde jag inte att det skulle bli så här bra. Men jag ångrar inte att vi blev så bra vänner.
Utan dig skulle mitt liv gå skit<3



Jag har tråkigt så jag ladda upp lite bilder. Prata nyss med pappa i telefonen och berätta att jag hade färgat mitt hår, och att jag själv är ledsen för det jag gjorde ( svek dom ). Men han är nöjd över att jag själv sa att jag hade gjort fel.
Saknaden innom mig till pappa,Malin,Stoffe,Kurre,Nasse,Wezla och Groffe börjar bli enorm. Vad som än händer kommer jag älskar er. Jag har sagt till många att vissa saker som ni gör är låga, men det står jag för. Alla har sina bra och dåliga sider. Men det finns ingen som är perfekt. Nästa gång som det är pappas helg, eller vet inte om man kan säga så nu, efter som jag mest bestämmer om jag vill dit eller inte. Men jaja nästa gång jag ska/skulle va där regelbundet så ska jag åka dit. Det bestämde vi. Om det inte kommer något emellan så klart, typ nåt kalas eller något.

Annars har jag inte gjort så mycket. Skolan var la soft. Sen gick jag omkring lite med Alex sen kom älsk och Simon och på samma gång kom Albin, Freddy, Wille och nån mer. Men dom drog ganske fort. Sen skulle Johan hem och Alex gick till bussen. Så jag och Simon gick till badhuset och träffa massa folk. Och jag fick massa blöta kramar. Och Calle.J sa att jag skulle pussa han på kinden och det gjorde jag, men han var ju blöt då jag blev med blöt. Sen skulle Simon hem och då drog jag med hem. Och satte mig här, här sitter jag nu kvar. Har ätit lite och så. Ikväll händer la inte så mycket. Inte imorron heller tror jag. Simon är ju hos sin pappa, Johan o Alex med. Alla är hos sin pappa, men inte jag. På Söndag tror jag att jag ska leeka med älsklingen och Simon eller något. Får se vad jag hittar på i helgen.

Ni kanske det är lite tråkigt för ni vat ju inte vilka alla är, och jag bara skriver massa namn hela tidet typ. Liksom '' idag har jag varit med Simon och i morgon ska jag vara med Danne, Thom, Alex. H '' osv. Men sån är jag, det är bara lära sig leva med det.
 Nu ska jag sitta kvar här o lägga upp lite bilder på bdb tror jag. Sen blirre la tv o sånt.
Ha det bäst

Torsdag



Nu sitter jag hos Emma, Linus, Samie, Nettan o Jonny. Ska sova här inatt. Har varit lite dåigt på att skriva på sista tiden, men har varit mycket med vänner och så. Vännerna kommer föra allt<3 Men nu sitter jag har och skriver. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har massa tankar som vill komma ut, men vet inte hur jag ska skriva det. Men jag orkar inte skriva ner allt just nu. Men på senaste tiden har det inte hänt så mycket, mer än att jag blev tsm med mitt ex igen, lite konstigt. Men vad ska man göra liksom, det är svårt att va utan den/dom man älskar. Det har alla kännt på någon gång.
Och jag har total damp, för jag är beroende av att smsa och prata i tele. Men jag har varken pengar eller gratis sms på min mobil! Men ska tanka den imorgon igen! O då får jag 300 nya sms, och jag o Emma räkna ut att jag typ har skickat 187 sms per dag i 16 dagar eller något så. Det är ganske mycket, o då har jag inte sms-bomat så mycket.
Idag var det skola, det var ganska soft, förutom att jag fick jobba med Erika! Men Thom vad med oss o jobba så det blev kul, med Thom, Erika bara satt o jobba hela tin. Efter skolan var jag med Thom, Danne, Alex, Flisan, Fanny o typ becca, Sofie, o några mer. Men var mest med Fanny, Flisa, Thom, Alex o Danne. Sen skulle jag dra hem o äte, så då blev det hem, datan, o studa. Sen gick jag till Emma o typ titta på tv o hon hjälpte mig lite med Engelskan. Sen så gick jag hem o duscha, sen blev det ut o träffa Tomas o Albin, men jag fick så sykist ont i magen så jag var tvungen att typ gå sagta o så hem till Emma, skulle ju sova där ( ska sova där ). O nu sitter jag här.
I morgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog va med Simon o älsk, vet inte riktigt. Hoppas det blir så och att Alex.H ska vara med oss.

Men annars är det bra och så. Händer inte så mycket.

En tanke: Det här tänker jag på ''väldigt'' ofta, vad händer när man dör, min gammel-morfar gick bort för drygt en vecka sen. Men jag har alltid undrat vad som händer när man dör. Dör man liksom sommrar man  för evigt o har inga tankar kvar, eller får man ett nytt liv som nån annat eller något annat. Liksom, vad händer?!
Jag blev inte glad när jag fick reda på att han gått bort. Men liksom jag kännde han inte så väl, så jag börja inte stor gråta. Men ledsen blev jag ju, det var ju trots allt mig gammel-morfar. Men däremot när min gammel-farmor dog för två år sen eller något, då stömma tårarna ut. Jag minns varenda sekund med henne, även en tidig morgon, klockan var la 5 eller 6. Jag vakna av att telefonen ringde, det var farmor. Men det visste jag inte, men jag ana att något hade hänt. Och att det var farmor som ringde, jag trodde till och med att min gammel-farmor hade dött.
''ring, ring''
- Hallå
- Heej, är Reino där?
Pappa tog telen och jag såg hans min, mina tårar började komma. Fast att pappa inte var ledsen, men sen började pappa gråta, då visste jag. Att gammel-farmor hade dött.
Men en sak som jag är väldigt ledsen över är att jag inte fick gå på hennes begravning.
Men det kommer jag göra på min gammel-morfars, det är på Tisdag eller på Tisdagen efter det.


På bilden: Linus


Fredag

Hejsan, nu var det länge sen jag skrev här!
Igår var det skola, det söög jue.
Men rasterna var flumm. Sen gick jag hem. Sen kom typ Simon o Tomas till mig o lite efter det kom Alex till mig. Sen typ flumma vi. Sen så gick Simon o Tomas. Så jag o Alex flumma lite själva, sen blev det flera lager smink, o massa hår-spray. O skit, o fjortsfrill<3 Asså det ä bäst med dig/er! Sen så gick vi till ica o sen träffa vi Thom, Flisan, Lillen o Danne. O sen var jag o Alex tvungna o skynda oss till Simon o Tomas för dom hade typ väntat på oss i 2 timmar. Men till slut kom vi. Sen när vi kom skulle Simon dra o byta om. Så jag o Alex gick till discot men det var ju bara små barn där då.
Men vi gick in o hällsa på Olav. Ohh gud vad sööt han är. Men jaja, sen så gick jag o Alex. Sen efter någon stund så blev det tid för oss att du på disco, början var la bra.Men sen blev allt skit, för Johan var där, o jag bara sket i han hela tin eller asså ha, sen kom han fram till mig o smällde till mig, men han hade druckigt:( o sen blev jag ledsen så jag, Thom, Lillen, Danne, Simon, Sebben o Alex gick ut o dom trösta mig å så, o undra vad som hade hänt såa sa jag det. O då gick Danne o Thom in o sa att jag gjorde slut o Danne smällde till han på käften o skit. O Thom tog tag i hans tröja o sa att han aldrig skulle tröra mig mer. Sen så blev jag så jävla ledsen så vi gick ut o då stod Thom o Alex o Simon o Sebben o alla dom o krama mig o sånt, jag älskar er så jävla mycket<3 Tack för att ni var där o trösta mig<3 Det betyder!
Jajajaj. nu orkar jag inte skriva mer.
pusspuss

Om ni vill något

Om ni undrar något eller bara vill prata om det som står i det förra inlägget så ring min mobil eller till hem-telen.
// till ni som känner mig, o som bryr er om mig <333


Jag satt bara och grät när jag skrev det förra inlägget, så lite överdrivet var det kanske. Men jaja, lite får man la överdriva, men lever ju bara en gång så.

Lördag

Det här kommer inte sluta bra. Nu mår jag inte alls bra, och till er som jag känner mig/ni som bryr er om mig, det här får inte gå för långt, men det känns som om det redan har gjort det. För förut när jag skulle gå och hämta en cykel så var den trasig och så. Men det har inte med saken att göra. Men jag mådda inte bra iaf, så jag tog upp en glas bit och skärde mig. Det blev inget djupt sår men det börja blöda lite, sen så fick min kompis syn på det och så underbar som han är tog han sin tröja och torka bort blodet från min arm, sen fråga han varför jag gjorde det men han fick inget svar, så han gick fram och krama mig. Jag bara satt och skaka av rädsla och för att jag frös. Han satte sig bredvid mig och kände hur jag skaka. Efter en stund gick vi in i typ en tapp-uppgång och satte oss, jag satt fortfarande men den när javla glasbiten i handen och försökta göra ett liten sår, han fick syn på det och gick ut och hämta en glasbit, så satte han sig framför mig och skärde sig, jag såg hur hans blod rann ner på trappan. Jag mår inte bra över att se det. För jag vill inte att han ska få ont eller göra sig illa bara för att jag har gjort det. Han betyder så sjukt mycket för mig, han är det bästa som någonsin hänt mig.

 Om inte han hade funnits i mitt hjärta skulle man se ett blodspår av vart jag har gått. 

Hoppas det här tar slut snart, och jag är så ledsen så det kanske blir lite överdrivet.

Till Emma,Mormor, och alla andra som läser det här som känner mig och bryr sig om mig: Det är inte så farligt som det värkar, jag har klarat så mycket annat så det här ska jag klara! Och jag hoppas att ni hjälper mig.


Jag skulle kunna skriva ett flera meterst inlägg om var och en som betyder så mycket för mig. Men det skulle bara bli jobbigt!


Men att se Simons arm blöda var så... ja det finns inte ord till det, jag skulle bara vilja skrika.
När jag såg det, jag var så jävla nära på att börja stor gråta.

Onsag 1 Oktober

heejsan, idag var det okej i skolan, nästa kul. Matten var helt okej, xD, vi skulle försöka klara ut saker o sånt. O jag o Alex fick jobba ihop, David var också med. Och jag har itne varit med på idrotten 4 ggr irad nu, så idag fick jag gå upp till klassrummet o jobba, men jag bara satt o måla, jag=olydig. Bilden va la med okej. Engelskan va trök, jag jobba med Daniel, för jag sitter breve David, men han va inte där då. Dagen har varit soft! Elller skolan har varit soft idag!
Men nu vet jag inte vad jag ska göra, sitter här och har trökigt, lyssnar på musik, o msn o sånt. '' Pussycat Dolls- When i grow up'' och '' pussycat dolls- Out of this club ''.
Ska snart plugga Spanska och Engelska. Sen kanske det blir att gå till gårn eller något. Vet inte vad jag ska hitta på...


Jag saknar min sötunge<333 Har inte träffat han på två dar eller något tre kanske. Han har utegångsföbud, o jag vet varför. Men tror inte jag får skriva det här, så vem som hällst kan läsa.
Han har det svårt nu, och han mår inte alls bra. JAG stoppar HAN att göra vissa saker. Jag är nöjd, men det är bara för att jag betyder så mycket för han och han för mig. Så här bra emellan oss trode jag aldrig att det skulle bli. Men det är inget jag ångrar. För utan våran vänskap hade inte jag kuna levt nu. Jag har så sjukt mycket minnen mad han, och ändå har vi bara varit kompisar i typ 3 månader eller något. Och tack vare typ Calle och Johan<3

RSS 2.0