Söndag

heej allehopa! Nu sitter jag och har tråkigt. Pratar med min gullunge i tele. O det är flumm. Och idag har det la varit ganske bra. Det är ju Söndag, inte en så kul dag. En Söndag är alltid trög och tråkigt. Åkte på kalas vid kl 6 typ. Och först då vakna jag till. Men som sagt, Söndagar är sega. Jaja, så då gick jag och sminka mig. Sen har det blivit att plugga Spanska, Engelska och typ Svensk-Matte, det var la inte så svårt. Kunnda ganska mycket redan.  Men var ju inte  i skolan typ helle förra veckan typ. Var bara där på tisdag.
Men jaja, nu ska vi inte gå tillbaka så långt bak i tiden. Jag saknar min Simon, men har bara varit utan han i typ en eller två dar. Men i morron får jag träffa han  ~Jippie~. Och ja vet inte vad jag ska skriva här mer. Har inte så mycket mer att säga. Det jag skrev i det ''jätte långa'' inläggat, lite ändrar jag la på, för idag har jag typ inte skrattat eller leet något, men gråtit har jag idag. Men på kalaset blev det skratt. Idag, ja man kan nästan säga att det har varit en deperimerad dag.
Men jaja, alla har la sina mindre bra dagar.
Nu ska jag nog försöka skriva klart det här inlägget, blev inte så mycket eller så bra. Men ibland är jag bättre och iblan sämre på att komma ihåg vad jag ska skriva.


Jag funderar på vad som har hänt med mig och mitt minnne. Jag minns typ inte vikka dar jag har varit i skolan och vikka jag inte har varit där. Nån som vill hjälpa mig att minnas det?


Nu blirre att logga ut här, och logga in på bilddagboken och se om det har hänt något, sen blirre la tv o typ sova.
Ha det bäst

Fredag-Lördag

Dagen igår blev inte så misslyckad, bara början. Erika ville ju inte gå ut med mig och ida. Men sen är Ida hade åkt hem fick jag med mig Erika. Så vi var med Tomas och Simon. Sen så gick vi till rampen och tröka, för pauo och jojo var med Simon och Tomas när vi kom. Så jag och Erika gick typ där ifrån. Men Simon ville va med mig och inte med Pauo och Jojo så han gick med oss, tomas med. Men när vi hade gått en stund tyckte jag att min väska var tung. Så jag satte mig på marken och tog upp allt som låg i den. Det var ganska mycket saker. Sen la jag i allt igen. Så gick vi mot typ Netto eller något. Och köpte tuggumin. Sen så skulle Erika hem. Så vi följde henne. Jag orkar inte skriva mer om vad som hände, men det var kul iaf. Men en sak måste jag berätta, jag tugga ett helt paken med stora såna dära tuggumi. Och Simon tugga 25 st såna dära tuggumi. Och som var STORA. Tomas tugga ett paket, vi såg roliga ut kan man lungt säga! Tog några kort på oss, men orkar inte lägga upp dom. Vet itne riktigt vart min kamera är heller. Måste hitta den, för jag ska snart iväg till badhuset med mamma,lillebror,mammaskille,mormor,mormorsgubbe,hans dotter,kusinerna,moster,o mostersgubbe. Jaja Sen blirre la att umgås med dom hela dan.

Fredag

 Idag har det varit världens sämsta dag typ eller något. Jag har varit på dåligt humör hela dan. Får la hoppas det blir bättre snart. Jag har varit med min kusin idag. Jag är förbånade över mig själv, för jag fråga Ida om vi skulle städa mitt rum, och hon sa typ baa ''visst'', s¨å vi har städat mitt rum idag. Blev la lite bättre, haha vi stor-städa det ju inte, bara plocka upp saker från golvet och sånt, bättre än inget. Och nu ska vi snart äta. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Ska la ut och va med kompisar sen. Får la se, det bli kanske bara att va med Simon o Tomas, kanske ske te epa-träffen eller vad det nu heter och träffa lite mer folk. Men jag mena inget dumt mot kusinen Ida när jag säger att det är världens sämsta dag idag. Det är bara det ätt jag är på dåligt humör och så.

Oj då

Haha, jag är förvånad över mitt förra inlägg. Att jag skrev så mycket :O Det kunde jag inte tro om  mig själv. Men asså jag får ursäkta min stavning, den är inte alltid så bra. eller om det blir något fel i en mening eller ett ord typ. Jag har bra på att skriva fel te.x itne som så ska va inte. Och sånna saker, det blev visst ett til inlägg denna dag, vad tycker ni om det?

Idag såg jag på en film, den är ganska gammal tror jag, men jag fick den med en tidning så jag titta på den idag, den var la bra. Inte världens bästa men ändå. '' The perfect man '' med Hilary Duff.
Och nu börjar jag bli extremt trött, gick upp ganska tidigt i morses. Så jaja, nu ska jag sova. God natt ! Sov gott <3

lite funderingar och tankar

Nu sitter jag och funderar på vad som är meningen med livet, asså om man inte mår bra och så, så tänker men ju bara '' jag vill dö '', '' mitt liv är skit ''. Men asså jag har kommit över mina sånna tankar nu och det är jag glad över. Jovisst  lite så tänker jag ibland när det är som värst, men asså jag har inget att klaga över. Jag har en familj, jag har ett/en hus/lägenhet, jag har vänner, jag är älskad, det finns folk som bryr sig om mig. Jag har både skrattat och gråtit mycket i mitt liv. Men nu ska det mest bli glade miner! Men det är inte fel med att gråta, det kommer jag också göra en del, men det finns folk som stoppar mig att göra vissa saker! Och det är dom jag älskar, för jag vill inte få ont, jag vil inte dö. Det är inte dags än. Och när jag känner att jag inte vill leva mer, så finns ni där och stoppar mig! Det är för er jag inte gör det, jovisst för mig själv med. Men mest för eran skull!


Det har hänt mycket sen jag skrev här sist, jag har färgat håret lite mörkare o jag har klipt det. Jag är nöjd med det, men det är ju tack vare Emma som är så duktig på allt sånt där! Och sen så har det blivit massa krongel med en kompis och min kille/förra-kille. Men jaja, det har gått över nu, allt är löst med det.
Min kompis har opererat halsen, så jag träffa inte han på typ en vecka eller två. Och det var jobbig kan man lungt säga! Men jag är ändå glad över att det inte var längre än så! För det är svårt att leva utan sina andetag. Men nu har jag fått träffa han igen, men nu är jag sjuk ist, typiskt asså xD Men det börjar bli bättre, som tur är.

Idag var jag hemma från skolan, har inte mått bra inatt eller på förmidagen eller så. Men sen blev det bättre, så jag åkte till parken en sväng och träffa Erika, hennes lillebror skulle dansa bugg. Sen blev jag med dom hem. Och ja det var la kul. Bättre än att sitta hemma hela tin! Sen åkte jag hem o kolla lite på tv, Andra Avenyn har ju börjar igen :) Och det är jag glad över, så jag kolla på det. Sen satte jag mig här. Och här sitter jag kvar. Ska gå och lägga mig snart tror jag. Är ganska trött. Och jag måste säga att jag saknar min underbara moster så sjukt mycket <3 Hon är älskad och saknad, carro <3

Fredag igenxd

Asså jag skriver inte så sjuk långa inlägg, men det blir bara jobbigt med förmånga.
Men nu är det så här, att jag älskar alla mina sjuk undebara vänner<3 Som alltid ställer upp<3
Men jag vill tacka Simon, Erika, Alex, Natta m.m för att ni finns på denna jord. Ni betyder så sjuk mycket<3





Idag varre iaf bra med kin undrabara emma, vi kolla på film och åt pizza och sånt, mys varre iaf<3

Fredag


Idag var det segt i skolan. Var fan as trött ju.
Men jaja, kallt varre mee. Jävla skit dag

Men i morron ( lörda ) så jag typ in te ldk med mormor och kent. Ska träffa carro<3
Sen blirre la att va med typ sebben och alex<3

Hoppas det blir lite varmare i morron    * brrrr*


/ madde-damp-kallt

RSS 2.0