Typ vecka

Heejsan, asså den som kommentera med ''Tjockis'' det är inte så lätt att vara den jag vill vara för då kanske jag bara blir accepterad av dom som jag inte vill bli det va. Med andra ord då kanske jag bli accepterad av dom som jag hatar, som jag absolut inte vill bli accepterad av. Men jag vet ärligt talat inte. Jag nöjer mig med den jag är nu. Men som alla säger jag e inte samma person som för typ ett år sen. Emma du skrev det själv i din blogg. Dom som inte nöjer sig med mitt jag nu gör inte det men jag orkar inte ändra på mig hela tiden för asså det blir bara jobbigt då. Men ajaaa...
Jag har inte varit i skolan på hela veckan förutom i Måndags men då mådde jag inte bra. Jag har varit hemma för att jag har varit så förlkyld, haft migrän och mått illa. Allt i en smäll. Men Simon var här i Tisdags och igår det blev typ bara mysss vid datan o tven sen så igår kom min baby Alexandra hit meed. Idag blirre nog tv, data och att sova. Ska ju åkte till Örebro imorgon och hälsa på min älskade mormor och hennes ''gubbe'' Kent. Och Simon ska nog hänga med då blir det ju änu bättre.



Och jag älskar min Simon meest av alllllt <3

Lördag-Söndag

Heeey, igår var jag först med Albin, Erik och Anton sen åkte jag hem till och åt sen skulle vi till Skara och åka skridskor. Detn gick faktist rätt bra. Sen så när jag kom hem hände det inte så mycket satt bi datan o leekte i ett program som man redigerar bilder i. Dom blev gansla lyckade kanske lägger upp några bilder på dom sen. Sen idag när jag vakna satte jag mig vid datan sen så sminka jag mig och skit sen så blev det till västerby och leka med Albin, Erik och Anton. Sen så gick jag hem och satt vid datan. Sen så åkte jag till Sil till mina husiner som kom hem ifrån Värmland idag. Sen så åkte jag hem och satt vid datan. Nu sitter jag kvar här och saknar min Carro som åker till Thailand i morgon och kommer hem om en månad. Saknaden kommer bli enorm. Sen så fyller min älskade mormor som alltid har funnits vid min sida 50 år idag. Stort grattis på henne. Och i morgon är det Måndag, en dålig dag för så kommer vi ha våran riktiga lärare Stefan *buuuh huu, snyft*. Nu ska jag snart gå ifrån datan o sova xD





Det var ''EGO'' bilder <3

   Det var bilder på mig och min gumma Alexandra <3


Sen har jag bara en bild på mig och älsklingen Simon


Ha det bäst, älskar min Erik <3

Onsdag

Jag är ovanligt sur och ledsen på många personer i veckan och så för alla bara dissar mig och sen så är det nån ungjävel som har loggat in på min ''gammla'' bilddagbok och ändrat lösenord, gästlösen och den dära mailen som man måste fylla i om man har glömmt lösenordet. Det är asså nån som har snott min bilddagbok och loggat in och lagt in massa bilder, skrivit till massa folk att jag gillar dom, och aa allt sånt där. Spelat mig och så med andra ord. Men bara för att dom bytte mail så kan jag skaffa en nys, vilket jag redan har gjort. I veckan har det inte hänt så mycket, vart med kompisar och vart i skolan mesta delen. Jag måsta säga att jag saknar tiderna jag och Emma hade förr väldigt mycket. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, alla sägar att jag har förändrats. Att dom inte känner igen mig längre och så. Jag vet inte riktigt heller vem jag är nu, vet till och med inte vem jag vill vara för att alla ska bli nöjda. Jag känner knappt mig själv längre, för ett år sen drygt var jag en helt annan person.
Jag saknar Carro också väldigt mycket, men henna får jag träffa imorgon tror jag iaf, hon åker ju till thailand på fredag, saknade kommer va enorm efter henne när hon har åkt. Hur fan ska jag klara mig.
Annars är det la bra, förutom att det har hänt lite saker och så men jaja sånt är livet. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Men det är förfärligt för på Måndag kommer min lärare tillbaka till våran klass, men han ska bara jobba halvtid i två veckor eller vad det nu var. Men han har inte jobbat i våran klass eller asså i våran skola på 3-5 veckor kommer ihåg exat. Men gud vad den ''underbara'' tiden har gått fort.
Släng gärna en liten kommentar innan ni trycker bort min blogg.

Kyss på er och ha det bäst!<3

Fredag

Har inte varit social här på några dar. Men är typ sjuk. Mår illa och skit. Hatar att va sjuk. Inatt sov jag med typ 3 täcken på mig och ändå frös jag. Sen i morses så mådde jag ille och så, så det blev ingen skola för mig idag. Men senare ikväll klockan sex ska jag åka till min pappa kommer hem på Söndag. Kommer sakna alla cp-barn i Götene. Idag har jag nästan bara legat i sängen och sovit. Haha lagt upp massa ego bilder på bilddagboken meed. Men orkar inte skriva något långt här idah.
Ha det bäst <333 kyss på alla (L)

Örebro

Nu sitter jag Örebro, är hos min mormor och hennes gubbe. Carro är också här. I Lördags åkte jag och Nettan upp hit sen så åkte vi in till Lindesberg och kolla lite i afärer. Sen så åkte vi hem till mormor igen och åt. Sen åkte Nettan hem då blev det data och mysmys framför tven. Sen i Söndags åkte vi in till Lindesberg en stund för Carro skulle sola. Sen typ åkte vi hem igen och åt lite o så. Sen så började jag må illa o så, så då kände jag inte precis för att sätta mig på bussen i Örebro och åka hem till Götene. Sen så i Måndags hände det inte så mycket, satt vi datan, åt och så. Var inne i Lindesberg en stund. Sen idag ska jag åka hem, så jag är hemma nåt vid 20 i 7. Då tror jag att min älskling Alexandra Hanikappad ska komma och möta mig vid bussen sen så ska vi gå till Västerby och leka med Erik och Albin tror jag, Simon ska nog vara med mee. Jag måste säga att vjag har saknat alla mina cp-ungar i Götenen jätte mycket. Älskar er mest<3 I veckan vet jag inte riktigt vad som händer. Skolan och så. Leeksa med Anton o massa folk i veckan.
Men nu ska jag typ inte göra något. Kolla lite o skit på datan. Sen sminka mig o så sen åka in till Örebro.



Älskar Anton, Erik, Albin, Thom, Lillen, Daniel, Simon, Tomas, Basri, Alexandra, Alexandra, Flisan, Natta, Jossan, Elin o Jojo. Tack för att ni finns (a <333

Typ helgen

Igår var jag med Simon och Tomas sen skulle Simon på nåt klass-disco typ. Och då stod jag och Tomas och kolla in igenom fönstrerna. Och jag gillade inte det jagså, För JOHAN MIN KILLE danse hela tiden med KARIN och TAFFSADE HELA TIDEN PÅ HENNES RÖV. Jag blev så jävla ledsen. Sen så gick vi därifrån och skit och på vägen hem var jag på väg och börja stor gråta. Men jaja sen så tog sen slut, fyy faan vad trött jag är på allt det här. Men jaja och så klart så hade jag känslor för ANTON<3 och han för mig så då blev det vi. Haha jag är inte så mycket bättre jag. Sen så idag så skrev han att han gillade två stycken och jag bara ahhha vilka då? O han baa dig och Clara. Sen så tog det slut för han valde Clara ist för mig. Sen så började Erik.B en snygg kille smsa med mig xD o han skrav att han gilla mig o skit. Och då skrav jag att jag gilla han. Sen typ så skrev Anton att han ångra sig o att han tyckte att vi skulle bli tsm igen. Och herregud vilket liv asså. Men jaja, vissa folk vet mer än andra vad kärlek och känslor betyder. Men nu är det jag och Anton igen. Vet inte om jag vill det. Men jaja får se hur det går. 
KILLAR HAR ALVARLIGA PROBLEM.


Titta in på min bilddagbok och kommentera någon bild :)

Namn: xSimonsFlikka

Gästlösen: saknardej


Idag har jag inte gjort så mycket. Åkte till Örebro vid 8 på morgonen sen kom vi fram vid 10. Då åkte vi till Lindesbeg och kolla i afärer och fika. Sen så gick vi in på en afär o carra tog upp en sak, sen sa hon bara: Vart fan fick jag tag i den här? Så klockrent

Sen så skulle hon prova om en tomte kunde stå upp då trilla den ner på golvet.

Sen så såg hon en kossa hon ba: Ohh en kossa.

En till sak som är så sjukt konstigt roligt, det var så här bananer i en sak och hon tog upp en och bara: en danan, usch den lukta syp

Sen så gick vi förbi en skål med typ ''lotsas'' godis i carra baa: Madde. godis. Sen sa hon ba det var ju as hårt.

Jag ba börja gap flabba, för hon viska det när hon sa det.  
Haha sen så skulle vi gå och hyra film så skulle hon ta fram en film ur en fylla då trilla massa filmer ner.
Det är min moster det, haha.
Jaja ikväll blir det la tv, film och godis. Mysit värre <3 Älskar er (L)


Lördag-Tisdag

Jag trodde att jag hade bestämt mig för att inte ge dig några mer chanser efter det sista som var mellan oss, men neej då.
Men jag vet ärligt talat inte om jag ha känslor för dig. Men ändå klarar jag mig inte utan dig, liksom jag är inte kär i dig tror jag. Inte på samma sätt som jag har varit i alla andra. Du kan få mig berätta hemligheter för dig, även fast jag vet att vissa utav dom kommer du sprida ut. Jag älskar dig Johan, har alltid gjort och kommer alltid göra. Även om det inte alltid märks på mig.
Förlåt Anton för det jag gjorde. Men vi kännde inte varandra sp bra. Och det värka som om du hade känslor för massa andra. Men du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Du kommer inte ha den största platsen men du kommer finnas där. Och det vet du.
Jag blir avis när du är med andra tjejer. Jag kan till och med bli sur på dig. Även fast det inte är något mer än vänskap mellan oss vill jag inte att du ska bli tilsammmans med någon annan än mig. Men jag är inte kär i dig. Men jag vill inte att du ska vara tilsammas men någon. Du är min ingen annans. Jag är din och ingen annans. Även om jag har kille. Men om jag skulle vara tvungen att välja mellan dig och han skulle jag välja dig. Jag vill att du ska vete det. För jag älskar dig så jävla mycket.

I helgen var jag på ullared och handlade lite kläder och så. Sen på kvällen åkte jag till pappa. Det var riktigt länge sen nu. Och gud vad min älskade lillebror Kristoffer hade växt. Jag hade värkligen saknat er. Sen så kom jag hem vid 12 på söndan. Då gick jag mamma, Erik, Camill, Sofie, Liam och Engla ut för att ta lite fina kort. Kommer lite bilder från det.

     Engla                         Jag                           Liam                       Jag                            Sofie
Sen var jag med Simon, Alex och Tomas, och det var mysit och kuligt värre.
Och i Måndags var det dags för skola igen efter ett underbart lov. Men skolan gick bra. Skolan är ju bara bäst nu när inte våran lärare Stefan är där. Sen på kvällen eller aa typ var jag med Simon, Tomas och Alexandra Lindblom Ask. Och det var bara bäst, tror aldrig jag har haft roligare. Eller jo det har jag men dom minnena vill jag inte minnas. Och här kommer några bilder givetvis:
                
Alex, frillan som räknas   Tomas, frillan som räknas   Jag, frillan som räknas   och en sööt bild på simon
Det var måndan.

Sen var det Tisdag. Då gjorde jag inte så mycket. Leekte med Simon, Tomas, Alex och Alex. O vi typ kolla på Anton och deras fotbolls träning. Sen så träffa vi Johan lite. Sen gick Alex hem. Och Tomas och Simon skulle tra och spela trummor. Då gick jag och Alex en annan alex asså och kolla på folk som bada i bad huset. Men vi fick inte gå in så vi var utanför. Sen så gick vi till gårn.

RSS 2.0