meeeer!

jag kom på en till sak;
hår blingbling
en sak venne vad dt heter
o en krääääm

Juuul(:

Som sagt jag är inte så social på min blogg nu. Är ju väldigt mycket med kompisar och gör ofta andra saker på datan. Men igår var det ju julafton då gick jag först upp vid 6 för att uppna julklppar med lillebror Liam som nyss gått upp, sen gick jag in och ducha sen gick jag och la mig igen. Sen typ efter nån timme kom mamma in o väckte mig då gick jag upp och sminka mig o gjorde iordning mitt hår sen åkte vi till eriks mamma. Där åt vi mat och satt och små prata. Sen så kom ''tomten'' haha, Liams och Willes miner är inget man glömmer i första hand. Sen så gjorde ewelina bort sig lite, hon stod bredvid ''tomten'' och skulle hjälpa han att ge ut julklppar så skulle hon ge ''tomten'' ett kuvär och sa; Pappa ta det då!, haha. Men sen så blev det fika sen åkte vi hem igen och hämta några julklappar sen åkte vi till moster Marie. Och man kan lungt säga att vi (jag o mamma o eriks familj) fiara jul olika. Liksom hos Marie var det 30 personer vilket det allitd är och hos eriks mamma är det kanske 13? Haha. Men aja hos Marie då så åt vi först sen gjorde alla massa olika saker. Sen kolla typ alla på tv. Sen blev det lite fika och godis sen kom ''tomten''. Sen så spela vi guiter hero men trummor och sjung singstar o skit. Sen så åkte jag hem vid 10-11 nån gång tror jag det var?
Och idag så kom pappa och hämta mig så åkte vi till Lyresa för att fira jul med Malins mamma och dom. Och först då så åt vi lite. Sen gjorde typ alla olika. Sen så dela vi ut julklappar och fika lite. Det blev en lyckad jul, men det saknades snö!
Saker som jag fick i julklapp;
En STOR rosa nalle
Rosa läshår
En iPod
200 kr till mobilen
En parym
60 pennor
Bling Bling saker till min mobil, iPod och Kamera
Tror det var allt jag fick av mamma, Erik och Liam.
mer;
200 kr till mobilen igen, fast det hade jag redan fått(dan innan julafton)
En spegel
Tre bad saker
500 kr
En ögonbrynstrimmer
En palestina sjal
Ett halsband
Tror det var allt jag fick hor Marie och Jonas o dom
mer;
400 kr
en morronrock
hello kitty sockar
Tror det var allt som jag fick av dom hos eriks mamma
mer;
500 kr av eriks pappa
mer;
en till parfym
en bok
100 kr
present kort på hm 200
presentkort på jc 200
en mobil, elle ska få!
Tror det var allt jag fick av dom i Malins familj

Om jag kommer på något mer så skriver jag det i ett nytt inlägg(:


älska 2008

Året 08 har varit det bästa året i hela mitt liv. Det årat slår alla andra.
Alla minnen från det här året är bara för bäääst.
Vänner har kommit och vänner har gått.
Jag har både förlorat vänner och fått nya vänner.
Vänner har svikit och förlåtit.
Jag har skrattat så mycket under det här året.
Fast jag har gråtit ganska mycket med.
Så detta året har både vart jobbigt och bra.

Det har hänt många dåliga saker men mest bra saker.
Jag har ganska många ''R'' på mina armar. Men eftersom det inte var djupt så kommer dom
förmodligen att åka bort med åren.

Längesen jag skrev jue

Oj då, har inte skrivit här på ett tag har varit så mycket mad kompis och så. Och i Fredags tog jag bussen upp till Örebro. Skulle ju träffa mormor och hennes ''gubbe'' Kent. Så dom hämta mig på bussstationen sen så åkte vi till mc.Donalds. Sen typ gick vi in i nån affär sen så åkte vi hem. Sen på Lördan åkte vi in till stan och kollade i affärer och tog en fika. Sen när vi kom hem typ satt jag vid datan o så sen så på kvällen spela vi kort. Och jag börjar undra hut gammal mormor och hennes ''gubbe'' Kent är. Haha, jag skratta så mkt den kvällen. Sen på Söndag tror jag det var så kolla jag på MamaMia sen så åkta vi in till Örebro för att jag skulle ta bussen hem. När jag kom till Götene så var jag med Albin och Slobodan i typ en helv timme elle nåt. Och idag har det inte hänt så mkt. Ska snart åka in till Skövde med mamma och Marie. Får la se om jag hittar något. Har ju 460 och handla för... Inte för att det är så mycke men ändå. Lite är det iaf....
Men ni får ha det bäst



Sen så typ häromdan åkta jag, Emma och Jenny till Smedjan för att äta julbord med Linus sponsorer....

RSS 2.0